Shaanxi Elade nye materialet Technology Co, Ltd
Produktkategori

    Legg til: N.32, Chuanghui Road, nye Hi-Tech industriområde, Xi'an, Kina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Faks: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Vann Ionizer Platinised Titanium elektrode

Vann Ionizer Platinised Titanium elektrode

En vann ionizer fungerer på det enkle prinsippet om elektrolyse. Alle typer vann ionizer har to elektroder inn beholder to kamre atskilt med et halvt gjennomtrengelig membran. De to elektrodene - positive og negative, er satt i to separate kammere og gjeldende sendes...

En vann ionizer fungerer på det enkle prinsippet om elektrolyse. Alle typer vann ionizer har to elektroder inn beholder to kamre atskilt med et halvt gjennomtrengelig membran. De to elektrodene - positive og negative, settes i to separate kamre og gjeldende sendes gjennom dem. Ioniseringsprosessen foregår på bestått av gjeldende gjennom elektrodene. Den oppløste mineraler får tiltrukket enten positive eller negative elektrode, derfor en av kamrene har surt vann mens andre vil ha alkalisk vann. Alkalisk vann er for drikkevann formål, mens surt vann for desinfisering eller sterilisering formål.

platinised titaium anode

Nøkkelfaktoren for en kvalitet vann ionizer er materialet av elektrodene. De fleste gode ionizers på marked bruk elektrodene laget av platinum belagt eller blandet metal Oxice belegg på klasse 1 Titan. Titan vil ikke løses i ionisert vann som billigere metaller som rustfritt stål gjør. 2G ionizer bruker klasse 1 Titan elektroder til å være belagt med en god elektrisk dirigent med levetid bygget å vare 10 år som også ikke løses under elektrolyse. Rustfritt stål ble brukt for vann Ionizer elektroder på slutten av 1980 og finner ikke være en passende fordi de ikke varte mer enn et par år. Industrien begynte å bruke Titan platina-belagt eller Titan base belagt med blandet metal Oxice tidlig på 1990-tallet fordi det vil vare på ubestemt tid.

water ionizer platinised titaium anode

En vann ionizer elektrodene er en av de viktigste komponentene og det faller i to grunnleggende kategorier-flat eller maske, flat plater er ganske enkelt og glatt, ingen tekstur. Bare en titan plate med platina belegget. Mesh plater kommer i en rekke design. Disse platene starter med en solid stykke førsteklasses Titan som er så strukturert i en rekke forskjellige måter. Når platen har vært "teksturert" er det dobbel-belagt med platina. Mesh elektrodene brukes basert på de lag av elektrisk ledningsevne som indikerer at teksturerte metallflater er bedre dirigenter av elektrisitet enn flat metallflater når de belagt squaremeter samme. Det er derfor de fleste nyere vann ionizer teknologi bruker nå elektroder med en slags mesh design. Belegg faller det inn blandet metal Oxice belegg og platina, blandet metal Oxice belegg elektrode er generelt god ledningsevne og mindre dyre Sammenlign med platinised Titan elektrode, mens platinised Titan anoder er bedre ledeevne.


Hot Tags: vann ionizer platinised Titan elektrode, Kina produsenter fabrikken, engros, billig
Beslektede produkter
I want to leave a message
Kontakt oss
Adresse: N.32, Chuanghui Road, nye Hi-Tech industriområde, Xi'an, Kina
Telefon: +86-29-83151667
 Faks:86-29-88880927
 E-post:helen@sxelade.com
Share: